Ворог на порозі

09.08.2014 10:02
Останнім часом дуже різко погіршилася ситуація у Чернігівській області. Минулої ночі у Ніжині була увімкнена тривожна сирена, а вранці обстріляли Конотоп (Сумська обл). 
 
Вчора, приблизно о 23:30, у Ніжині можна було почути тривожний сигнал "Увага всім!". Сирена лунала приблизно 1-2 хвилини. Відразу ж після цього у ЗМІ, зокрема на "Українській правді" з'явилася інформація про те, що Росія хотіла ввести "миротворців" під виглядом гуманітарної допомоги на територію України. Ймовірно, й сирена була увімкнена через це. Але - тривожну сирену вмикати мають лише коли є реальна загроза.
 
На щастя, "миротворці" введені не були, але на ранок з'явилася інформація про обстріл міста Конотоп. Таку інформацію представникам ЗМІ надав ніжинець Тимофій Антонов: "Обстрелян Конотоп ! Инфа 1000%!! Обстреляна Авиационная ремонтная база и рядом расположенный авиационный музей. Информация от человека который живет в 200метрах . С России или не с России стреляли - этой информации у меня нет. Происходило все где-то в 4:40 утра.