Росія 15 липня має намір ввести спецназ з Ростовської області на територію України

14.07.2014 16:55
Про це сьогодні на брифінгу повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, пише Еспресо.TV. з посиланням на видання «ОстроВ».
 
"За минулі вихідні ми отримали вичерпні підтвердження про це і можемо сказати про це впевнено. В Ростовську область прибувають підрозділи групи спецназу, це розвідувально-диверсійні групи штатних бригад спецназу #ГРУ російського. За нашими даними, командири підрозділів зорієнтовані на їх введення в Україні 15 числа (липня, - ред.). Ця дата не раз з’являлась в тій інформації, що ми отримували", - повідомив Тимчук.
 
Він зазначив, що на сьогоднішній день вирішується питання про те, під яким виглядом будуть вводитися ці підрозділи в Україну.
 
"То їх орієнтують, що вони будуть називатися миротворцями і Росія готується ввести свої так звані миротворчі сили в Україні Або це буде формат" зелених чоловічків "як це було в квітні (у Криму, -" ОстроВ "), - підкреслив керівник групи «ІО».
 
Він назвав це "відчуттям агонії терористів на Донбасі" і спробами Росії врятувати ситуацію будь-яким чином.
 
Нагадаємо, сьогодні у ЗМІ з’явилася інформація, що Москва розглядає можливість "нанесення точкових ударів у відповідь" по українській території.