Привітання міського голови Ніжина з Днем молоді

29.06.2014 20:47
Шановна молодь Ніжина!
 
Щиро вітаю зі святом краси, надій і очікувань, що  об'єднує молодь -  розумну, сміливу, амбітну, сильну, творчу, талановиту; молодь, яка заслуговуєте на те, аби нею пишалися. Бути незалежним, бути неупередженим, бути безстрашним, вірити в свої сили і знати, що немає нічого недосяжного – це означає бути молодим.  
 
Сьогодні молоде покоління  гідно крокує шляхом демократичних перетворень, наполегливо пропагуючи найважливіші цінності суспільства: людську гідність, свободу, мир, єдність.    В молодості всі ми віримо в безмежність життя, а життя і насправді є таким, яким ми його уявляємо і відчуваємо. Вчіться, працюйте над собою, прагніть успіхів і не розчаровуйтесь від невдач!
 
Нехай ваша дiяльнiсть продовжить шлях України до прогресу, до впровадження в життя національних цiнностей, до формування сильної, духовно багатої особистостi, здатної орiєнтуватися в сучасному суспiльствi.
 
Молодь Ніжина має активну громадянську позицію, може відстоювати права та інтереси членів громади, працюючи на перспективу розвитку краю. Залишайтеся активними і свідомими громадянами своєї Батьківщини, адже її майбутнє дійсно залежатиме  від вас та вашого прагнення до змін.
 
Нехай  День молоді -  свято енергії, оптимізму, кохання і мрій, додасть кожному  віри у власні сили  для втілення всього, до чого прагнете.
 
Бажаю Вам щастя, удачі і нових досягнень!
 
Анатолій Лінник