Інформація про кількість переселенців у Ніжині

16.07.2014 20:46
Інформація про кількість переселенців з інших регіонів України внаслідок непередбачених подій.
 
Станом на 15.07.2014 року в місті перебуває 110 осіб, зареєстрованих через Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. (37 сімей, 36 дитини). Основна маса переселенців проживає у родичів та знайомих.
 
За підтримки органів влади тимчасово розміщено:
 
Гуртожиток НДУ – 3 сім’ї, 8 осіб, 5 дітей,+ 2 особи.
Гуртожиток аграрного інституту – 4 сім’ї, 12 осіб, 2 дітей.
Гуртожиток агроліцею – 3 сім’ї, 7 осіб, 4 дітей.
Професійний ліцей побуту та сервісу– 1 сім’я, 7 осіб, 1 дитина + 2 особи.
Готель «Ніжин» - 2 сім’ї, 6 осіб, 2 дітей.
Гуртожиток училища культури – 1 сім’я, 2 особи.
 
Всього: 14 сімей, 44 особи, 14 дітей.
 
На засіданні матеріальної комісії виконавчого комітету розглянуто питання про виплату сім’ям переселенців матеріальної допомоги. 31 сім’ї  надано продуктові пакети, 21 особа забезпечена гарячим харчуванням. Четверо дітей влаштовані в дитячі садки.
 
За консультаціями до відділення Пенсійного фонду України звернулось 25 осіб, з них двоє забрали пакет документів і повернулись до м.Краматорськ. Взято на облік 12 осіб, електронні пенсійні справи включені до списків. За липень пенсію отримають 3 пенсіонери, інші – в серпні поточного року.
 
До лікарні за медичною допомогою звернулись 20 осіб, з них – 16 в поліклінічне відділення, 4 госпіталізовано. Хворі переселенці забезпечені всім необхідним для лікування в умовах стаціонару.
 
На облік до пологового відділеня взято жінку з Донецької області.
 
До управління праці та соціального захисту населення звернулись 8 осіб. Станом на звітний період 5 переселенців з АР Крим отримують соціальні виплати. Трьом переселенцям з Донецької області виплати проводяться, 2 справи знаходяться на контролі.
 
1 переселенець з Луганської області вже забезпечений соціальними виплатами.
 
Ніжинська міська рада