Жителька Ніжина потрапила в друже складну ситуацію і просить допомоги у влади

29.05.2014 18:31
Сьогодні головною темою виконавчого комітету була безвихідь ніжинки, у якої склалися серйозні проблеми з комунальними службами. 
 
Ганна прийшла на засідання вся у сльозах, вона була дуже стурбована тим, що комунальні служби змушують її сплачувати значно більшу ціну за комунальні послухи, і із-за цього жінка влізла у величезні борги, які вона не в змозі сама сплатити.
 
Самі ж комунальники заперечують, і кажуть, що роблять все як має бути.
 
У результаті жінці відключили газ.
 
Ганна запевняє, що пенсію вона отримує у розмірі 800 гривень у місяць, а комунальні послуги сплачує у повному обсязі, хоча вона інвалід 2-ї групи й відповідно сплачувати має лише 10% від вартості.
 
Жінка була дуже обурена звітом комунальних представників, які були запрошені на засідання, і не могла себе стримувати. Ганна не витримала та вийшла з зали. 
 
Ця проблема була дуже складною, щоб погасити борги, їх потрібно сплатити понад 27 тисяч гривень. Таких грошей в жінки не було, та й їй самій не вистачає щомісячної пенсії на хліб та лікування. Зробити подарунок жінці і погасити борги силами бюджету теж не виходить, адже сума надто велика. 
 
Деякі присутні в залі запевняють, що проблема на в погашенні боргів, а в самій жінці, яка категорично відмовлялася вже як понад 10 років їх сплачувати. Найоптимальніший варіант, кажуть присутні, це відправити до жінки фахівця-психолога.
 
Для вирішення цього питання, в.о мера Ніжина Анатолій Лінник, виділив окремий день.