Валерій Івашин вважає, що вибори міського голови сфальсифіковані

27.05.2014 14:31
Перемогти одразу на всіх дільницях і з таким великим відривом — просто неможливо. Так вважає кандидат на посаду міського голови В’ячеслав Івашин. Такої перемоги не міг добитися навіть М. Приходько — каже кандидат.
 
Також Вячеслав Анатолійович повідомив, що також чув в певних колах розмови про те, що треба будь за що знешкодити кандидата від “Батьківщини”. Під час голосування був “вброс” бюлетенів із запасом у два рази, щоб напевно досягти мети щодо кандидата від БЮТ.
 
В. Івашин впевнено каже, щоб так перемагати, треба не один рік “попахати” на місто а не сидіти в кабінетах.
 
Самою проблемною виявилася в Ніжині дільниця, яка знаходиться в школі 16. З самого початку голосування там почалися проблеми.
 
Спочатку на дільницю ввели члена ДВК, який був присутній на засіданнях, ставив підписи на документах. Потім виявилося, що ця людина не є членом дільничної комісії і всі документи треба було перероблювати зановою.
 
Потім з списків виборців цієї дільниці зникли кілька десятків виборців. До того ще й голова комісії виявився некоректною людиною, проявляв хамство по відношенню до членів ТВК.
 
В'ячеслав Івашин сказав, що треба перераховувати голоси на цій дільниці, до того ж обов’язково перевірити бюлетені на факт підробки.
 
Члени Територіальної виборчої комісії, враховуючи числені порушення, проголосували за перерахування голосів на цій дільниці.