В Ніжин сьогодні завітала знімальна група ICTV

04.07.2014 16:12
Сьогодні з самого ранку біля "Tabasko" була присутня знімальна група телеканалу ICTV. Журналістів цікавили події навколо нашого скандального нічного закладу, який за документами є бутербродною. Ще одним приводом приїхати для них став випадок з "батуринськими дебоширами". 
 
В той час, коли журналісти брали інтерв'ю у місцевих мешканців, повз "Tabasko" проїхав один з учасників батуринських пригод Сергій Охонько. Він зупинив машину за кілька метрів від клубу та пішов у під'їзд. Аж тут коли вийшов, побачив, що до його автомобіля йде чоловік з камерою та жінка з мікрофоном - він хутко розвернувся та пішов назад. Коли журналісти підійшли до автомобіля, в якому сиділа дружина Сергія та почали їй ставити якісь запитання - Охонько вирішив здатися й все-таки вийшов з під'їзду та пішов до своєї машини виправдовуватися щодо батуринських пригод. 
 
Після цього журналісти продовжили спілкуватися з місцевими мешканцями, аж тут, до бутербродної підвозять на вантажівці пивні бочки, в яких, знаходиться квас - запевнили кур'єри. Мешканці допомогли їх закотити в заклад, щоправда ногами, певно руки не хотіли забруднити. 
 
Вже опівдні журналісти з ініціативною групою ринулись до міськвиконкому, спілкуватися з мером Анатолієм Лінником. Анатолій Валерійович вислухав скарги мешканців спального масиву, але запевнив, що вдіяти нічого не може, адже власник "Tabasko" Ігор Пучка ігнорує вимоги влади, хоч і сам є депутатом. 
 
Сюжет про пригоди ніжинських БЮТівців в Батурині та свавілля під "Tabasko" вийде в ефір на каналі ICTV у понеділок вранці о 9:18.