У скандальному нічному закладі Ніжина затримали наркоторговця

06.06.2014 12:54
Правоохоронці задокументували факт розповсюдження наркотиків в одному з нічних клубів Ніжина.
 
Скандально відомий ніжинський заклад «Табаско» знову відзначився. В доважок до скарг місцевих жителів на порушення спокою, бійки і шум у клубі додалися і більш тяжкі гріхи - наркотики.
 
Інформація про те, що в клубі «Табаско» поширюють «кайф» - у правоохоронців була ще в квітні. Однак докази цього злочину вдалося виявити тільки зараз.
 
Так, 34-річний житель Чернігова Андрій вирішив підзаробити на життя, продаючи наркотики ніжинським підліткам і студентам. Останні два випадки торгівлі правоохоронці зафіксували 8 і 31 травня.
 
В ході обшуку в клубі виявили та вилучили 10 грамів порошкоподібної речовини білого кольору та 20 грамів препарату рослинного походження.
 
Знахідки направлено на експертизу. Самого ж наркоторговця, міліціонери затримали. Нині він перебуває під вартою в ізоляторі тимчасового утримання.
 
Інформація про даному правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.
Деяким кафе Ніжина "урізали" графік роботи. Коли настане черга "Табаско" - не відомо.