Під скандальною бутербродною все по-старому

15.06.2014 02:57
Ігор Пучка свій скандальний заклад, незважаючи на численні скарги місцевих жителів, закривати поки не збирається. 
 
Депутат Пучка поставив ультиматум: або я переношу свій заклад на Гоголівську, або він залишається на своєму місці. Але, як відомо, на тому місці, де Ігор Пучка хоче відбудувати клуб вже споруджено сквер присвячений героям "Небесної Сотні".
 
А у поведінці "золотої молоді", яка приходить куштувати бутерброди під "Табаско", так нічого й не змінилося. Щоночі бійки, галас, їзда таксі - все, як і раніше. Лише дякуючи "мобільній самообороні", кількість бійок та конфліктів з фатальним кінцем вдається уникнути. 
 
Самооборонівці не раз рятували долі не тільки звичайних людей, а й відвідувачів закладу, які не розуміють, що забивши когось до смерті - ти сядеш. А інший повинен розуміти, що не потрібно провокувати конфлікт, адже це може для нього ж самого погано скінчитись.
 
Найголовніша проблема в тому, що проходячи повз такий заклад, можна нізащо отримати кулаком по голові. І від цього страждають самі жителі мікрорайону, де побудований "Табаско". - Саме тому потрібно негайно щось робити з цим. 
 
Будемо сподіватися, що після приходу нової влади, ми будемо дійсно жити "по-новому", і багаторічні страждання сусідів "Табаско" нарешті скінчаться.