Народний гнів блокує роботу нічної бутербродної

13.07.2014 15:27
У Ніжині наростає бунт мешканців жилого кварталу, у якому розташований нічний клуб "Табаско". Сусіди нічної бутербродної (за документами клуб є бутербродною) вже другу ніч поспіль блокують роботу закладу. 
 
Таксі, яке привозить людей під "Табаско" надовго не затримується - клієнтів немає. А хлопці на "крутих тачках", які зазвичай приїжджають сюди куштувати "бутерброди", роблять круг і виїжджають назад. 
 
Одна з компаній не знайшла проблеми в тому, що заклад не працює. Вони посідали на лавках біля під'їзду, і там випивали за здоров'я місцевих мешканців. Після цього пішли шукати пригод. 
 
Минулої ночі молоді хлопці попри те, що клуб не працював, вирішили все-таки надерти один одному пики. Але їм завадили бунтівники та міліція, яка приїхала на виклик за кілька хвилин. Правоохоронці приїхали вчасно, до початку "боксу без правил" залишалося не більше хвилини. 
 
Один з кандидатів на пост "мастера вуличних боїв" почав нецензурною лайкою кидатися в сторону міліції, яка намагалася завадити проведенню бійки. Один з правоохоронців попросив його пройтись до машини, але він у відповідь почав матюкатися. Мешканці в цей час кричали: "Заламай його, чого ти панькаєшся??". І тоді міліція вдалася до силового варіанту. 
 
Запхали молодика в міліцейську машину, але в цей час на їх перепоні стали його друзі, які почали блокувати рух. Потім підійшли додаткові сили міліції, які звільнили рух, молодика і міліція доправила його у відділок.