"Модный приговор" має свою правду стосовно гвалтівника

08.10.2014 15:32
Організація "Модный приговор", котра взялася за неповнолітнього гвалтівника, про якого згадувалось у попередніх статтях, заявила, що вони лише вимагають вибачення перед дівчиною та її батьками. 
 
Модный Приговор Чернигов и ОбластьСтосовно випадку під будинком хлопця, активісти організації коментують так: "Нас 6 человек было, там одна девушка говорила с ним возле его дома, он на входе во двор у себя стоял, другая девка подошла к нам и мы пошли уже к этому насильнику, мы только повернули к нему и он сказал: "отойдите от забора, я сейчас ствол вынесу", ну мы что то стали за 3 метра от него, он пошел в дом мы потом отбежали за пятиэтажку, и оттуда уже вышел его батя или кто там со стволом, ну и мы уже полностью смылись оттуда"
 
Учасник організації "Модный приговор" повідомив, що вони його не переслідують та не мають на меті побити. Він запевняє: "Наша мета, щоб такі як він розуміли свої помилки, які робили в житті та ставали на правильний шлях".
 
Також  учасники цього громадського руху просять надавати їм інформацію на цю сторінку про точки, де торгують наркотичнимим речовинами та адреси гральних закладів.