Мобільна самооборона Ніжина потребує вашої допомоги

27.05.2014 20:20
Мабуть, не лишилось у місті того, хто б не знав про мобільну самооборону міста. Практично кожен житель Ніжина хоча б один раз чув, що молоді люди-самооборонівці щоночі оберігають наше місто від непроханих гостей і охороняють спокій та безпеку на наших вулицях.
 
Дехто їх дії критикує, дехто їх побоюється, а дехто без упину дякує їм за спокій і безпеку в нічному Ніжині.
 
Хлопці з самооборони кожного вечора заступають на “бойове” чергування й до самого ранку задля безпеки в місті не стуляють очей. Без зайвої скромності й багато ніжинців, і самооронівці, і міліція, і представники міської влади констатують, що завдяки діям самооборони міста ходити вночі по Ніжину стало не так страшно. Багато ж зловмисників і пияк у сутінках бояться показати носа.
 
Проте, самооборонівцям не так то й просто нести свої щоденні чергування. Перш за все, це забирає дуже багато сил та часу. Часто не вистачає людських ресурсів, тому контролювати все місто буває вкрай складно.
 
Але найбільшою проблемою для хлопців є те, що чергування вони несуть на своїх автомобілях. Пальне для них також купують за власний кошт. Практично за перший місяць роботи самооборони її учасники витратили по кілька тисяч гривень своїх грошей.
 
Наша редакція інтернет-видання звертається до всіх ніжинців і просто небайдужих і свідомих громадян нашої країни. Ми просимо допомогти ніжинській самообороні.
 
Якщо ви маєте можливість та бажання допомогти, то можете звертатись до нашої редакції, або ж за номерами телефонів 066 707 59 95 — Костя; 067 460 73 71 — Дмитро.
 
Внесок, яким би саме ви змогли б убезпечити наше місто може бути яким завгодно. Це може бути й особисто ваша присутність на чергуванні, й надання самообороні коштів для пального, й, власне, саме пальне та мастило. Можливе надання й певних деталей для автомобілів. Також, ті, хто має змогу можуть поповнювати номери мобільних телефонів учасників самооборони.
 
Наша редакція наперед дуже вдячна всім тим, і звичайним ніжинцям, і малим підприємцям, і великим бізнесменам, хто зголоситься допомогти й надалі забезпечувати порядок і спокій у Ніжині.