Деталі кривавого ранку

09.07.2014 23:25
Як ми вже повідомляли раніше, у Ніжині в середу, 8 липня сталася різанина. Ця подія відбулася приблизно о 7-мій годині ранку біля міської бібліотеки. Сьогодні нам вдалося дізнатися подробиці різанини. 
 
Ми відшукали свідків, які бачили перебіг кривавої різні. Андрій (свідок) розповідає, що вранці розпочалася бійка. Один проти трьох, але з головним козирем - ножем. Доє осіб були доставлені в лікарню у тяжкому стані. В тому числі й раніше засуджений нападник. 
 
А починалося все так - молоді люди відпочивали у кафе, яке навпроти міської бібліотеки. Серед відвідувачів було троє осіб, які потім стали постраждалими. У відвідувача кафе між цими трьома людьми сталася сварка. Чоловік пішов додому, взяв ніж та прийшов назад. Вже в кафе завдав удар ножом в живіт одному з постраждалих, і після цього розпочалася бійка. По нападнику кидали ніжку від стільця, а він в цей час оборонявся ножом. В результаті бійки одна людина отримала 3 ножових поранення в область грудей, інший учасник бійки отримав ножову рану на обличчі. Самого нападника теж було доставлено в лікарню з зайбійними ранами голови. - Це не є підтвердженою версією, вона складається зі свідків очевидців. Більш точна інформація події буде після суду. 
 
По даному факту міліція порушила кримінальне впровадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.