День захисту дітей у Ніжині (фото)

02.06.2014 14:47
Ніжин відсвяткував День захисту дітей — весело, гучно та багатолюдно.
 
На центральній площі міста маленькі ніжинці, вихованці всіх наших дитячих садочків, приймали вітання.
 
Одягнена в яскраві костюми малеча, з повітряними кульками, квітами та стрічками в руках весело роздивлялись усіх, хто завітав до них на свято.
 
Різноманітні костюми були як на вихованцях ДНЗ так і на їх вихователях, батьках і гостях свята. Привітати малечу та розвеселити прийшли й різноманітні казкові герої: і Лисиця Аліса, і Кіт Базіліо, і Буратіно, і Мальвіна, і Клоун, і Король і ще чимало фантастичних персонажів.
 
Вітав найменших ніжинців секретар міськради Анатолій Лінник. Найкращим вручив скромні солодкі подарунки та грамоти.
 
Сама ж малеча не лише приймала привітання, а й вітала всю дітвору й сама. Вихованці садочків співали, танцювали, бажали миру всій країні та просили дорослих припинити війну й примиритись. А опісля, випустили під оплески різнобарвні повітряні кульки з написаними на них літерами “М”, “И”, “Р” у небо.
 
Потім, усі присутні на площі взялись за руки й закрутились у величезних хороводах. По завершенні свого масового танцю, під супроводом духового оркестру рушили вулицею Шевченка до парку.
 
Поки дітвора йшла, з усіх автомобілів та автобусів, які пропускали малечу виглядали цікаві пасажири громадського транспорту та приватних автівок. А деякі водіїв автобусів, навіть, фотографували святкову ходу на камери мобільних телефонів, сигналили та махали руками. Дітвора ж не лишалась байдужою і в відповідь також махала руками та радісно посилала “повітряні поцілунки”.

Уездные новости